تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۳ دی ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

ارز سهمیه‌ای برگشت | فروش ۱۰۰۰ یورو با کارت ملی به افراد بالای ۱۸ سال

در چارچوب این سیاست، متقاضیان می‌توانند با اتکا به نرخ‌های کاملاً توافقی و در بستر رسمی و شفاف، نسبت به خرید و فروش ارز اقدام کنند. همچنین امکان سرمایه‌گذاری مبتنی بر سپرده‌های ارزی در شبکۀ بانکی کشور نیز برای متقاضیان میسر است.

 ارز سهمیه‌ای برگشت | فروش ۱۰۰۰ یورو با کارت ملی به افراد بالای ۱۸ سال

رویداد۲۴| افراد بالای 18 سال می توانند تا سقف 1000 یورو یا معادل آن به سایر ارزها در هر بازۀ زمانی 365 روزه خرید کنند.

به گزارش تسنیم، مسئول پروژه تسهیل معاملات اسکناس ارز در خصوص میزان ارز پرداختی و بازۀ زمانی پرداخت آن، گفت: اشخاص حقیقی ایرانی مقیم بالای 18 سال می‌توانند با ارائۀ کارت ملی تا سقف 1000 یورو یا معادل آن به سایر ارزها در هر بازۀ زمانی 365 روزه خرید ارز انجام دهند.

کامیار چگنی مسئول پروژه تسهیل معاملات اسکناس ارز در تشریح مقررات جدید خرید و فروش ارز به صورت اسکناس، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل اجرایی نحوۀ خرید و فروش ارز به صورت اسکناس در سرفصل تامین نیازهای ضروری به منظور فراهم کردن بستری برای انجام خرید و فروش ارز اسکناس، تعمیق بازار ارز رسمی و ایجاد شفافیت بیشتر در این معاملات و همچنین تسهیل دسترسی مردم به ارز مورد نیاز، امکان خرید و فروش ارز اسکناس از طریق بانک‌ها و صرافی‌ها برای مردم فراهم شده است.

وی با تاکید بر اینکه امکان فروش ارز در هر روز برای هر شخص حقیقی و حقوقی ایرانی و یا اشخاص غیرمقیم دارای شماره گذرنامۀ معتبر تا سقف مبلغ 10 هزار یورو فراهم شده است، گفت: فروش مازاد با ارائۀ اظهارنامۀ گمرکی یا صورت حساب سپرده بانکی معتبر امکان‌پذیر خواهد بود. همچنین نرخ خرید و فروش هم بر اساس توافق بین خریدار و فروشنده تعیین خواهد شد.

گفتنی است، در چارچوب این سیاست، متقاضیان می‌توانند با اتکا به نرخ‌های کاملاً توافقی و در بستر رسمی و شفاف، نسبت به خرید و فروش ارز اقدام کنند. همچنین امکان سرمایه‌گذاری مبتنی بر سپرده‌های ارزی در شبکۀ بانکی کشور نیز برای متقاضیان میسر است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: قیمت دلار ، بازار ارز
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
0
6
به نفع چهاراه استانبول و منوچهری ، ورقتان برگشت !!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
0
1
ملت متوچه نشدتا۱۰۰۰یوروامکان خریداست خوب امکان فروش۱۰۰۰۰یوروهم ازاداست حالامن مسافربرای کاری بخواهم بروم امکان حمل مثلا۵۰۰۰یوروندارم جالب است طرح همتی است وخنده دار
نظرات شما